loader loader-mb

kontakt: 099 830 18 37

IZRADA WEB-STRANICA I WEB-TRGOVINA

section-content-image1

Izrada web-stranica zahtjeva pojedinačni pristup svakom projektu. Ako ste zainteresirani za izradu vlasite web-stranice, ugovorite besplatne konzultacije i informirajte se o samom postupku. Nalazimo se u Ogulinu, gdje se možete i izravno konzulitrati o izradi web-stranica u našem uredu.

Web-stranice izrađujemo na način da analiziramo potrebe klijenta i zatim odredimo strateške ciljeve koje web-sjedište mora sadržavati.

Svaka web-stranica mora isticati posebnosti poslovne organizacije ili pojedinca koji se prezentira i tome težimo, unikatnosti preznetniranja sadržaja. Tehnologije koje koristimo pri izradi web-stranica ili web-trgovina prate najnovije trendove metoda izrade.

Ukoliko obavljate određenu poslovnu djelatnost, onda je web-stranica gotovo neizostavan dio prezentacije Vaše firme i poslovanja te predstavlja prvi kontakt s potencijalnim klijentom.

Web-trgovina predstavlja najjeftinije rješenje plasiranja proizvoda na tržište s obzirom na to da ovakav vid prodaje ima manje troškove poslovanja. Ako se već bavite klasičnim oblikom trgovine, implementacija web-shop riješenja bila bi odličan izbor za proširenje tržišta za artikle koje već plasirate u svojim trgovinama.

BITNE ČINJENICE

KOD IZRADE

01.

SEO OPTIMIZACIJA

— Pozicioniranje na pretraživačima jedan je od imperativa svake web-stranice. Pružamo usluge SEO optimizacije i razvijamo strategiju za unaprijeđenje pozicije vaše stranice

02.

Hosting

— Završetkom izrade web-stranice, dolazi se do faze puštanja u distribuciju. Svim našim klijentima u prvoj godini osiguravamo besplatni hosting web-stranice.

03.

Marketing

— Razvijamo marketinšku strategiju prezentiranja Vaše tvrkte. Pružamo usluge o unaprijeđenju poslovanja tvrtke kroz internet marketing.
ZA BILO KOJU VRSTU

UPITA